HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / YÖKAK Değerlendirme Takımı Uşak Üniversitesini Ziyaret Etti
7 Aralık 2022, Çarşamba
YÖKAK Değerlendirme Takımı Uşak Üniversitesini Ziyaret Etti

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen “Kurumsal Akreditasyon Programı” kapsamında, YÖKAK’ın diğer yükseköğretim kurumlarından görevlendirdiği akademik ve idari personel ile öğrenciden oluşan “Değerlendirme Takımı” Uşak Üniversitesinde bir dizi toplantı ve saha ziyareti gerçekleştirdi.

Üniversitemiz birimlerinde üç gün süren dış değerlendirme ziyaretleri, 4-7 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Değerlendirme takımı gerçekleştirdiği ilk toplantıda, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Taş ile Prof. Dr. İdris Kabalcı ve Uşak Üniversitesi Kalite Koordinatörü Öğretim Görevlisi Barış Sardoğan ile bir araya gelirken, ikinci buluşma Uşak Üniversitesi Kalite Komisyonu üyeleriyle oldu. Daha sonra Senato Üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren denetim takımı, bu görüşmelerin ardından iki gün boyunca üniversite birimlerine saha ziyaretlerinde bulundu.

Uygulama ve araştırma merkezleri yetkilileri, idari birim yöneticileri ve idari personel ile toplantılar yapan Değerlendirme Takımı, bu toplantıların ardından Üniversitemizin bazı akademik birimlerinin yanı sıra; Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi, Deri, Tekstil ve Seramik (DTS) Tasarım Uygulama ve Araştıma Merkezi ile Bilimsel Analiz ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezini (UBATAM) kapsayan saha ziyaretleri gerçekleştirerek, ilgili yetkililer ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Değerlendirme Takımının gerçekleştirdiği ziyaretler, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın ve Senato üyelerinin de katıldığı değerlendirme toplantılarının ardından sona erdi.