Ana Sayfa / Haberler / Öğrencimiz Aslı Özmutlu YÖKAK Öğrenci Komisyonuna Asıl Üye Olarak Seçildi
4 Aralık 2022, Pazar
Öğrencimiz Aslı Özmutlu YÖKAK Öğrenci Komisyonuna Asıl Üye Olarak Seçildi

Yükseköğretim Kalite Kurulunun 2022-2023 Akademik yılında YÖKAK Öğrenci Komisyonunda görev yapmak üzere üye belirlemek amacıyla ilan ettiği çağrıya, 125 yükseköğretim kurumundan 393 başvuru yapıldı. Otuz üç yükseköğretim kurumundan 38 adayın mülakata girmeye hak kazandığı mülakatta; yükseköğretimde kalite güvencesine ilişkin deneyimleri ve bireysel yeterlikler ile yükseköğretim kurumu ve alan çeşitliliği, öğrenim düzeyi temsiliyeti, cinsiyet dağılımı ve bölgesel dağılım dengesi dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda alınan kararda, öğrencimiz Aslı Özmutlu YÖKAK Öğrenci Komisyonunda yerini almaya hak kazandı.

Komisyona seçilen Özmutlu’yu tebrik eden Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Öğrencilerimiz bugün olduğu gibi, bilimsel ve sosyal alanlardaki çalışmalarıyla ve aynı zamanda elde ettikleri başarılarıyla, bizleri her zaman gururlandırıyor” dedi.

Asıl üye ve yedek liste için tıklayınız.