Ana Sayfa / Haberler / ‘Cumhuriyetimizin Kazanımları’ Konulu Uluslararası Sergi Açıldı
11 Kasım 2022, Cuma
‘Cumhuriyetimizin Kazanımları’ Konulu Uluslararası Sergi Açıldı

Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından ve küratörlüğünü Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İncilay Yurdakul'un gerçekleştirdiği, "Cumhuriyetimizin Kazanımları" konulu uluslararası sergi, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde açıldı.

Açılış sonrasında sergiyi gezen Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, vefatının 84. yıl dönümünde Kurtuluş Savaşımızın önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve 99. yılını kutladığımız Cumhuriyetimize bir minnet borcu olarak sanatın her disiplininden eserleri bir araya getiren sergide emeği geçen herkese teşekkür ederek, sanatçıları tebrik etti.

Sergi 10-17 Kasım 2022 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.