HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Kampüsünde Bisiklet Etkinliği
4 Ekim 2022, Salı
Uşak Üniversitesi Kampüsünde Bisiklet Etkinliği

Öğrencilerimizden gelen geri bildirimler doğrultusunda, Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ile Uşak Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından ve Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu işbirliğiyle Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesinde öğrenciler, akademik ve idari personelin katılımıyla “Sağlıklı Yaşam ve Yeşil Bir Dünya İçin” bisiklet binme etkinliği gerçekleştirildi.

Yerleşke içinde bulunan ve eğitim-öğretim yılı başlangıcında yenilenen bisiklet yolunda yapılan etkinliğe Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Akif Afyon, Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Sevgi Karahan, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Geçtiğimiz yıllarda Sağlık Bakanlığı tarafından Uşak Üniversitesine hibe edilen bisikletler ile gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi önünden bisikletlere binerek kampüs turu yaptılar.

Bisikletler tüm Uşak Üniversitesi öğrencileri ve personelinin kullanımına ücretsiz sunulmakta olup isteyenler mesai saatleri içerisinde bisikletleri kullanabilmektedir.