Ana Sayfa / Haberler / Vali Ergün ve Rektör Savaş Uşak Üniversitesi Tercih Standını Ziyaret Etti
26 Temmuz 2022, Salı
Vali Ergün ve Rektör Savaş Uşak Üniversitesi Tercih Standını Ziyaret Etti

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Vali Dr. Turan Ergün ile birlikte, Uşak Tiritoğlu Parkında kurulan ‘Uşak Üniversitesi Tercih Standını’ ziyaret etti.

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş'tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ergün ve Rektör Savaş, tercih standına gelen aday öğrencilerle bir süre sohbet ederek onlara başarılar dilediler.

Rektör Savaş, öğrencilerin geleceklerine karar verdikleri bugünlerde onlara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek Uşak Üniversitesi tercih ve tanıtım standının 31 Temmuz saat 21.00’a kadar açık kalacağını söyledi.