Ana Sayfa / Haberler / Kurumsal Akreditasyon Programı Toplantıları Devam ediyor
21 Temmuz 2022, Perşembe
Kurumsal Akreditasyon Programı Toplantıları Devam ediyor

Uşak Üniversitesi Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hazırlık çalışmaları ile ilgili toplantılar devam ediyor.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan bilgilendirme toplantısı; Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kenan Taş, fakülte dekanları, meslek yüksekokulu ve araştırma merkezi müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesinin, Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) değerlendirme sürecinde olduğunu belirterek bu sürecin üniversitemiz için çok önemli olduğunu ve bu süreçte tüm birimlerin koordineli şekilde çalışması gerektiğini ifade etti.

Toplantı Kalite Koordinatönlüğünde görevli Öğretim Görevlisi Barış Sardoğan’ın KAP ile ilgili sunumunun ve soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.