Ana Sayfa / Haberler / Banaz MYO’da ‘ÇOCUKÇA’ Sergisi
4 Temmuz 2022, Pazartesi
Banaz MYO’da ‘ÇOCUKÇA’ Sergisi

Banaz Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelinin çocuk, torun ve yeğenlerinin yaptığı 55 adet resim çalışmasından oluşan, ‘ÇOCUKÇA’ adlı karma sergi açıldı.

Banaz Meslek Yüksekokulunda gerçekleşen sergi açılışı yoğun ilgi gördü. Banaz MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Alkan Alkaya bu sene birincisini yaptıkları serginin geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirterek “Sergi sayesinde Banaz Meslek Yüksekokulu akademik, idari personel ve çocukların kaynaşması sağlandı. Çocukların okulumuza gelmeleri, okulumuzu tanımaları ve çalışmalarının sergilenmesi ile özgüven duygularının gelişmesi gibi çeşitli katkıları olan sergimizin her sene yenisinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.” şeklinde konuştu.