Ana Sayfa / Haberler / Sağlık Hizmetleri MYO Kariyer Söyleşileri Günü Gerçekleşti
4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sağlık Hizmetleri MYO Kariyer Söyleşileri Günü Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “Kariyer Söyleşileri” günü ve “Öğrenci Projeleri” sergisinin birincisi gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Ebru Başkaya’nın açılış konuşması ile başlayan kariyer söyleşisinde Uşak Özel Öztan Hastanesi insan kaynakları yöneticileri sağlık teknikerlerinin işe alım süreçleri hakkında bilgi verdiler. Öğrenciler ise iş başvuru formlarını doldurdular.

Etkinlikte ayrıca sağlık teknikerlerinin kariyerleri, sağlık yöneticiliği, dikey geçiş, sağlık iletişimi konularında öğrencilere bilgiler aktarıldı. Etkinlik Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin projelerini tanıttığı serginin ardından sona erdi.