Ana Sayfa / Haberler / Anne-Baba Üniversitesinde Eğitim Veren Uzmanlara Teşekkür Belgesi Verildi
17 Haziran 2022, Cuma
Anne-Baba Üniversitesinde Eğitim Veren Uzmanlara Teşekkür Belgesi Verildi

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, 2022 Uşak Aile yılı Projesi kapsamında üniversitemiz ile Uşak Valiliği koordinesinde başlatılan Anne-Baba Üniversitesinde eğitim veren uzmanları Rektörlük Makamında ağırlayarak, teşekkür belgesi takdim etti.

Rektör Savaş, Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi çatısında açılan ''Anne-Baba Üniversitesi''nin ilk mezunlarını verdiğini belirterek, Uşak'ta ''Bilinçli Aile, Bilinçli Toplum''un oluşmasına katkı sağlamak adına gerçekleştirilen çalışmanın önemine değindi. Yoğun katılımcı talebi gören Anne-Baba Üniversitesinin ilk grup eğitimlerinin, Aile Danışma Merkezinde haftada 3 saat toplam 30 saat, ücretsiz olarak, alanında uzman hocalarımız tarafından verildiğini söyleyen Prof. Dr. Savaş, ''Anne-babalarımıza; çocuk gelişimi ve eğitimi, evlilik ve aile hayatı, aile yaşam becerileri, okul ve aile, değerlerin edinilmesinde ailenin rolü, hukuk okuryazarlığı, sağlık okuryazarlığı, ailede bilinçli medya kullanımı, aile bütçesi ve kaynak yönetimi, ailede din ve ahlak konularında eğitim verildi. Hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. İkinci grup eğitimlerimiz önümüzdeki yeni dönemde başlayacaktır.''dedi.