Ana Sayfa / Haberler / Banaz MYO’da Öğrenci Sergisi
10 Haziran 2022, Cuma
Banaz MYO’da Öğrenci Sergisi

Uşak Üniversitesi Banaz Meslek Yüksekokulunda “Kadın Olmak” temalı kolaj sergisi açıldı.

Banaz Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı programı 1. Sınıf öğrencilerine ait 35 adet özgün çalışmanın yer aldığı sergi, 8 Haziran tarihinde, Banaz MYO Sergi Salonunda, Banaz Kaymakamı Musa Aydemir, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Banaz MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Alkan Alkaya, Banaz Sivil Toplum Kuruluşlarının kadın üyeleri, akademik personel ve öğrencilerin katılımıyla açıldı.

Çalışılacak yüzeye çok çeşitli materyallerin yapıştırılması ya da tutturulmasıyla mevcut konunun aktarılması olarak tanımlanabilecek olan ‘Kolaj Çalışması’ kapsamında öğrencilerin gerçek saç tellerinden, takma tırnağa, cımbızdan, dantele onlarca farklı malzemeyi kullanarak yaptığı 35 eser sergiyi gezenler tarafından ilgiyle karşılandı.

“Kadın Olmak” temalı kolaj sergisi 20 Haziran 2022 tarihine kadar açık olacaktır.