Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Start Up Konsorsiyumu Polonya'da
4 Haziran 2022, Cumartesi
Uşak Üniversitesi Start Up Konsorsiyumu Polonya'da

Uşak Üniversitesinin koordinatörlüğünde yürütülen 2020-1-TR01-KA103-083746 numaralı “START UP” isimli Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında, Polonya'nın Dabrowa Gornicza şehrindeki WSB Üniversitesinde eğitim alma hareketliliği, Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Ögr. Gör. Dr. Serdar Sever ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri ve Eskişehir Teknik Üniversiteleri Strateji Geliştirme Daire Başkanlarının ve personellerinin katılımı ile 16-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

İlk gün ‘International Staff Week’ organizasyonu kapsamında, WSB Üniversitesinde çeşitli ülkelerin üniversite tanıtım sunumları ve videoları izlendi.  Etkinliklerde çeşitli alanlarda key note speakerların verdiği; eğitimin geleceği ve gelecek çalışmalar için vizyon, iş yerinde toksisiteye bağlı sorunların tanılanması ve çözümlerin önerilmesi sunumları ve workshopları gerçekleştirildi. Ayrıca Universiteti i Gjakovës Rektörü Prof. Dr. Artan Nımanı ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Denis Spahija ile karşılıklı personel hareketliliği ve ilerleyen dönemde de öğrenci hareketliliği ile ilişkilerin geliştirilmesi konusunda iş birliği olanakları istişare edildi.