HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Topluluğundan TÜBİTAK Projesi
18 Mayıs 2022, Çarşamba
Uşak Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Topluluğundan TÜBİTAK Projesi

TÜBİTAK “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında 2021 yılı 2. döneminde önerilen projelerin bilimsel değerlendirme süreci tamamlandı.

Uşak Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Topluluğu Başkanı Gamze Önder’in; Araştırma Görevlisi Dr. Ahmet Taşdere’nin akademik danışmanlığında yaptığı ‘Üniversite Öğrencilerinin Gözünden Flört Şiddeti: Algılar, Sebepler ve Öneriler’ başlıklı proje önerisi TÜBİTAK “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğrencilerin proje yapmalarının ve bu projelerle TÜBİTAK gibi önemli kurumların destek programlarına başvurmalarının, gelişimleri ve kariyerleri için önemli olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Müdürlüğüyle eşgüdümlü yürütülen çalışmalarla, kadına yönelik şiddet, flört şiddeti, kadın sağlığı, ihmal ve istismar gibi güncel konulardaki etkinlikleriyle değerli katkılar sunan topluluğumuzun başkanı Gamze Önder’i ve akademik danışmanı Araş. Gör. Dr. Ahmet Taşdere’yi projelerinden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” dedi.