HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Yönetim Kurulu, Senato Üyeleri ve İdari Birim Temsilcileriyle İftarda Buluştu
20 Nisan 2022, Çarşamba
Rektör Savaş, Yönetim Kurulu, Senato Üyeleri ve İdari Birim Temsilcileriyle İftarda Buluştu

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü tarafından her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeklerinin ilki 19 Nisan tarihinde, 1 Eylül Yerleşkesi Öğrenci Yaşam Merkezinde bulunan yemekhanede gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Murat Öntuğ ile Prof. Dr. Kenan Taş’ın katıldığı iftar yemeğine, üniversite Yönetim Kurulu ve Senato üyeleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, iftar yemeğinin üniversite personeli arasındaki birlik ve dayanışmayı arttırdığını ifade ederek, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Prof. Dr. Savaş, beş yıl içerisinde gerçekleştirmiş oldukları projelerden kısaca bahsettiği konuşmasında üniversitede yönetim eliyle yapılması gerekenleri, yaptıklarını, insan yetiştirme ve üniversitenin bulunduğu bölgeye katkı sağlamasının sadece yönetimin kararlarıyla gerçekleşecek süreçler olmadığını, bunu gerçekleştirmek için bu ailenin her ferdinin katkısı gerektiğini ifade etti. Rektör Savaş konuşmasına şöyle devam etti: “Ramazan ayında sahip olduğumuz duygusal yoğunluk hayatın fıtratıdır. Ramazan ayı bizlere bu fıtrat duygusunu tekrar hatırlatarak eksenimize dönmemize yardımcı oluyor. Bu duygular insanlığın duygularıdır, bu duygulara muhtacız. Bu üniversitede hep birlikte aynı duyguları hissederek görev yaparken bu duyguların hem ülkemize hem de dünyaya yayılmasına vesile olmayı temenni ediyorum.” dedi.

İftar yemeklerinin ikincisi 20 Nisan tarihinde, 1 Eylül Yerleşkesi Öğrenci Yaşam Merkezinde bulunan yemekhanede gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Murat Öntuğ ile Prof. Dr. Kenan Taş’ın katıldığı iftar yemeğine, daire başkanları, idari birimlerin temsilcileri ve enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu sekreterleri katıldı.