HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş Erasmus Programı Değişim Öğrencileriyle İftarda Buluştu
14 Nisan 2022, Perşembe
Rektör Savaş Erasmus Programı Değişim Öğrencileriyle İftarda Buluştu

Erasmus KA107 projeleri kapsamında 2021-2022 Akademik yılı bahar döneminde lisans, yüksek lisans, doktora öğrenimi ve staj hareketlilikleri gerçekleştirmek üzere Uşak Üniversitesinde bulunan öğrencilerle, Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen iftar etkinliğinde Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tarhan ve Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. İbrahim Uz ile bir araya geldi.

Toplantıda öğrencilerin Erasmus sürecinde edindikleri deneyim ve izlenimler hakkında bilgi alan Prof. Dr. Ekrem Savaş, değişim programlarının uluslararası alandaki üniversitelerin bilgi ve iş gücü paylaşımı içerisinde olması için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Erasmus programlarının, değişim programları arasında en önemli bütçeye sahip olduğuna vurgu yapan Rektör Savaş, “Gençler hızla değişen dünyada yaya kalmak istemiyorlarsa bilginin peşinden gitmeli ve hedeflerini baştan belirlemeleri gerekiyor. Öğrencilerin, en az bir kez Erasmus değişim programları gibi hareketliliklerde yer almalarının, kariyerleri açısından büyük öneme sahip olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Erasmus etkinliğine, Tunus University of Monastır öğrencileri Hazar Kacem Emna Kallel ve Amal Nemri, Iran Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources öğrencileri Altin Ghojoghı ve Zahra Monemızadeh ve Rusya East Siberia State University of Technology and Management öğrencisi Elena Gabeeva katıldı.

Keyifli geçen iftar yemeği sonrasında Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.