Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Futsal Takımı Üniversiteler Arası Ünilig Salon Futbolu Şampiyonu Oldu
24 Mart 2022, Perşembe

Uşak Üniversitesi Futsal (Salon Futbolu) Takımı, Üniversiteler Arası Ünilig Salon Futbolu 2. Lig müsabakalarında birinci oldu.

7-11 Mart tarihleri arasında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ünilig Salon Futbolu 2. Lig müsabakalarına, Uşak Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Futsal takımları katıldı. Üniversitemiz Futsal Takımı müsabakalar sonucunda üstün bir başarı göstererek birinci oldu.

Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Can ile Futsal Takım antrenörleri Dr. Öğr. Üyesi Nuri Karabulut, Adnan Çamurcu ve takım oyuncalarını makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, kendilerini başarılarından dolayı tebrik etti. Sporcularımız ile turnuvayı değerlendirip hatıra fotoğrafı çektiren Rektör Savaş, sporcularımıza spor hayatlarında başarılar diledi.