Ana Sayfa / Haberler / Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Uğur Çakal, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
30 Ocak 2018, Salı

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Uğur Çakal Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Uğur Çakal, Rektörümüzü yeni görevinden dolayı tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ise Uşak Üniversitesi’nin engelsiz üniversite olduğunu ve üniversitemizde eğitim-öğretim gören engelli öğrencilere her türlü desteği verdiğini belirterek Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Uğur Çakal’a çalışmalarında başarılar diledi.