Ana Sayfa / Haberler / Eşme Meslek Yüksekokulunda Proje Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi
2 Mart 2022, Çarşamba
Eşme Meslek Yüksekokulunda Proje Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Proje Destek Birimi Öğretim Görevlisi Dr. Gülşah Başkan tarafından Eşme Meslek Yüksekokulu akademisyenlerine ve Eşme’de görev yapan öğretmenlere yönelik “Temel Proje Yazma” eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitimde, proje döngüsü, mantıksal çerçeve yaklaşımı, proje yazma süreci, proje değerlendirme kriterleri, sürdürülebilir proje hazırlama yöntemleri ve proje yazımında yapılan genel hatalar hakkında bilgi verildi.

Örnek projeler üzerinden proje yazım sürecinin anlatıldığı eğitim, Eşme Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zülfiye Acar Şentürk’ün Dr. Gülşah Başkan’a ve katılımcılara teşekkür konuşmasıyla sona erdi.