Ana Sayfa / Haberler / Prof. Dr. Ekrem Savaş, Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yeni Dönemle İlgili Bilgi Aldı
26 Ocak 2022, Çarşamba

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleriyle yemek organizasyonunda bir araya gelen Rektör Savaş, yeni dönem çalışmaları ve fakülte işleyişiyle ilgili bilgi aldı.

Prof. Dr. Ekrem Savaş, fakültelerde yapılan çalışmaların ve etkinliklerin önem arz ettiğini, bu süreçte toplum hizmeti veren en önemli birimlerden biri olan Tıp Fakültesi gibi birimlere çok iş düştüğünü belirti.

Öğretim Üyelerinden, Fakültenin sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini dinleyen Rektör Savaş, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.