HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Üniversite Yönetim Ekibiyle Bir Araya Geldi
26 Ocak 2022, Çarşamba
Rektör Savaş, Üniversite Yönetim Ekibiyle Bir Araya Geldi

 

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, 2021 yılını değerlendirmek 2022’de yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulunmak için rektör yardımcıları, dekanlar ve müdürlerle bir araya geldi.

Uşak Üniversitesi yerleşkesinde yer alan Öğrenci Yaşam Merkezinde bir araya geldiği misafirleri ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Rektör Savaş, hem Deri, Tekstil ve Seramik alanlarında ihtisaslaşma süreci hem de üniversitede yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Güçlü kadrosu ve kararlı politikalarla çizilen yol haritası ile kısa zamanda önemli başarıların altına imza attıklarını belirten, bunu da birçok saygın sıralama kuruluşlarının yayımladıkları listelerin üst sıralarında yer alarak gösterdiklerini ifade eden Prof. Dr. Savaş: "Üniversitemizin hedef ve stratejileri, misyon ve vizyonunu doğrultusunda oluşturduğumuz hedef doğrultusunda çalışmalarımıza yön vererek uygulamaya koyduğumuz Yeni Nesil Üniversite sloganımızı hep birlikte hedefine ulaştırıyoruz. Bu amaç doğrultusunda birçok konferans, toplantı ve görüşmeler gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı belirlediğimiz hedefler doğrultusunda yoğunlaştırarak, uluslararasılaşma, ihtisaslaşma ve Yüksek Öğretim Kurumunun (YÖK) kalite kriterlerini tek tek yerine getirmeye başladık. Bölümlerimizi ve laboratuvarlarımızı akredite etmeye başladık. Sanayi kuruluşları ve diğer kamu kurumları ile iş birliklerimizi artırdık. Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları yaptık. Politikalarımızı kararlı bir şekilde uygulayıp önemli başarılara imza attık. Bu süreç boyunca desteklerini her zaman hissettiğimiz, özverili bir şekilde yoğun gayret gösteren önceki dönem yönetim ekibimize ve şu an birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza tekrar şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte de fikir alışverişlerine devam edeceğimizi belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Uşak Üniversitesi yönetim ekibinde yer almaktan ve kazanılan başarıların bir parçası olmaktan gurur duyduklarını ifade eden konuklar ise şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, nazik davetinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a teşekkür ettiler.