HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Kanal D Muhabiri İhsan Yalçın’la Kariyer Söyleşisi
12 Ocak 2022, Çarşamba
Kanal D Muhabiri İhsan Yalçın’la Kariyer Söyleşisi

Kanal D Muhabiri İhsan Yalçın, Uşak Üniversitesi Genç İletişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen kariyer söyleşisine katılarak öğrencilere mesleki tecrübelerini aktardı.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşiye Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mustafa Öntuğ, Genç İletişimciler Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Ali Mutlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yoğun ilgi gören söyleşide Genç İletişimciler Topluluğu adına konuşan Selin Birlik, öğrenci toplulukları olarak bu tür etkinlikler düzenleyerek deneyim kazandıklarını belirterek destek olan herkese teşekkür etti.

Topluluk danışmanı Öğr. Gör. Ali Mutlu, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak öğrencileri sektöre hazırlamak, belirli kazanım ve donanım elde etmelerini sağlamak için bu tarz etkinlikler yapmaya devam edeceklerini belirterek söyleşiye katılan Kanal D Muhabiri İhsan Yalçın’a ve etkinliği düzenlemelerine katkı sunanlara teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Mustafa Öntuğ, Kanal D Muhabiri İhsan Yalçın’ı ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek “İletişim sektörünün farklı bir alanındaki konuğumuz İhsan Yalçın’ın size çok değerli bilgiler aktaracağını düşünüyorum. Öğrencilerimiz, bu etkinliklerle böylesi değerli konuklarla bir araya gelip, kendi kariyer planlamalarında fırsat yakalamış oluyor. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Öğrencilerle bir araya gelmesini sağlayan Uşak Üniversitesine teşekkür eden Kanal D Muhabiri İhsan Yalçın, söyleşide sektörün habercilik anlayışı, muhabirlik deneyimleri, iş tecrübeleri, yayıncılık etiği hakkında öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

İhsan Yalçın, televizyon sektörü ve yayıncılık konusundaki düşüncelerini paylaştığı söyleşide öğrencilerin sorularını da cevapladı.

İnteraktif şekilde süren söyleşi sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Öntuğ, Kanal D Muhabiri İhsan Yalçın’a üniversitemiz adına teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.