Ana Sayfa / Haberler / Makarnadan Köprü Yarışması Sonuçlandı
20 Aralık 2021, Pazartesi
Makarnadan Köprü Yarışması Sonuçlandı

Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Topluluğu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenmekte olan “Makarnadan Köprü Yarışması”  Mühendislik Fakültesi Binasında yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan 16 farklı takım yarışmanın teknik şartnamesi doğrultusunda tasarladıkları köprüleri oluşturarak hem eğlendiler hem de derslerde öğrenmiş oldukları bilgi ve becerilerini kullanarak kıyasıya yarıştılar.

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden oluşan jüri tarafından dayanım alanında “Makabadi” grubunun tasarladığı köprü birincilik elde ederken, estetik ve özgünlük alanında ise “ 3 Yıldız” grubunun tasarlamış olduğu köprü birincilik ödülünü kazandı.

Yarışmada derece elde eden gruplara, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı ve topluluk danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Soner Şeker tarafından üniversitemiz adına teşekkür belgesi verildi.