HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Kurumsal Akreditasyon Sürecindeki Deneyimler Paylaşıldı
16 Aralık 2021, Perşembe
Kurumsal Akreditasyon Sürecindeki Deneyimler Paylaşıldı

Uşak Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğünün düzenlemiş olduğu, YÖKAK tarafından 2020 yılında akredite edilen İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesinin Kurumsal Akreditasyon sürecindeki deneyimlerinin paylaşıldığı toplantı 15 Aralık tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Murat Öntuğ’un katılımıyla gerçekleşen toplantıya, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesinin Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Ulusoy ile Prof. Dr. Kürşat Aydoğan, Kalite Uzmanı Deniz Aslıhan Özgürol, Uşak Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü üyeleri ve Genç K-Uşak Öğrenci Topluluğu Başkanı katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ulusoy yaptığı sunumda, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesinin Kurumsal Akreditasyon Programı süreci, Kalite Güvence Sistemlerinin yapısı ve Kurumsal Akreditasyon Raporu doğrultusunda yapmış olduğu iyileştirme faaliyetlerini anlattı.

Toplantı sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayan Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ulusoy ile Prof. Dr. Aydoğan ve Kalite Uzmanı Özgürol, kurumsal akreditasyon yolunda ilerleyen üniversitemize başarılar diledi.