Ana Sayfa / Haberler / Teknoloji ve İnovasyon Yönetimi Konuşuldu
10 Aralık 2021, Cuma
Teknoloji ve İnovasyon Yönetimi Konuşuldu

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin düzenlemiş olduğu, “Teknoloji ve İnovasyon Yönetimi” konulu bilgilendirme günü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Teknoloji Transfer Ofisi Proje Destek Birimi Öğretim Görevlisi Gülşah Başkan‘ın yaptığı söyleşiye İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zümrüt Satı konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlikte, İnovasyonun tanımı, İnovasyonun Gerekliliği, Ar-Ge ve Üretim, Geleceğin İnovatif Yönetimi, İnovasyon Türleri gibi konularda bilgi verildi.

Türkiye ve Dünyadaki inovatif üretim süreçlerini ve inovatif bakış açısını örneklerle açıklayan Doç. Dr. Zümrüt Satı etkinlik sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayarak teşekkürlerini dile getirdi.