Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı Ziyaret Etti
15 Ocak 2018, Pazartesi

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı yeni görevinden dolayı da tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ise Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a çalışmalarında başarılar diledi.