HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü, Rektör Savaş’ı Ziyaret Etti
25 Ekim 2021, Pazartesi
İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü, Rektör Savaş’ı Ziyaret Etti

Uşak Belediyesi ile yapılan işbirliği protokolü kapsamında, Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunu kullanacak olan Türkiye Basketbol 2. Liginde (TB2L) mücadele edecek İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kahraman, Baş Antrenör Görkem Kaymak ve kulübün Uşaklı oyuncuları yer aldı.

Ziyarette Ayhan Aslan, Ekrem Savaş yazılı 64 numaralı İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü formasını Rektör Savaş’a takdim ederek, kulübün Türkiye Basketbol 2. Liginde oynayacağı maçların Uşak Üniversitesinde gerçekleşecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Aslan, “Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Spora ve sporcuya verilen bu tür destekler çok önemli. Bu destekler bizi motive ediyor ve başarılı sonuçlar alınmasına vesile oluyor. Başta Rektör Prof. Dr. Savaş olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübüne 5 Kasım’da başlayacak olan Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki mücadelesinde başarılar dileyerek, “Uşak Üniversitesi olarak her zaman sporu ve sporcularımıza destek oluyoruz. Bu desteklerimize bir yenisini daha ekleyerek, geçtiğimiz günlerde belediyemizle el ele verdik. Spor hizmetlerinin verimliliğini, etkinliğini arttırmak, ilimizde basketbolu yaygınlaştırmak, basketbol eğitimleri ve amatör spor müsabakaları için “Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunun” kullanılmasına dair bir iş birliği protokolü imzaladık. Uşak’ımıza hayırlı olmasını temenni ettiğimiz bu iş birliği ile birçok başarılı çalışmaya imza atılacaktır. Sizlere, İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübüne başarılar diliyorum. Başarılı sonuçlar alarak bir üst lige çıkabilmenizi temenni ediyorum.” dedi.