Ana Sayfa / Haberler / Zamanın Vefasızlığına Peygamberimizin Öğrettikleriyle Direnmek Konferansı Uşak Üniversitesinde Gerçekleşti
25 Ekim 2021, Pazartesi

İl Müftülüğü tarafından Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen “Zamanın Vefasızlığına Peygamberimizin Öğrettikleriyle Direnmek” temalı konferans Uşak Üniversitesinde gerçekleşti.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan konferansa Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Vali Yardımcısı Muammer Balcı, İl Müftüsü Kazım Güzel, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer Müftüoğlu ve davetliler katıldı.

İl Müftüsü Kazım Güzel’in açılış konuşmasının ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer Müftüoğlu verdiği konferansta, İslam’a göre zaman nedir, zamana verilen kıymet, Müslümanların zamanı nasıl planlamaları gerektiğini Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) zaman ile ilgili öğrettikleri üzerinden anlattı.

Etkinlikte Kur’an-Kerim tilaveti ve ilahi dinletisi gerçekleşti. Etkinlik sonunda İl Müftülüğü tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.