Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Küresel Koronavirüs ile Mücadele Komisyonu Toplantısı Gerçekleşti
20 Ekim 2021, Çarşamba
Üniversitemiz Küresel Koronavirüs ile Mücadele Komisyonu Toplantısı Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Küresel Koronavirüs ile Mücadele Komisyonu, 19 Ekim 2021 tarihinde bir araya gelerek, salgın önlemleri kapsamında alınmış tedbirlere ilişkin görüştü.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Senato Salonunda yapılan toplantı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Genel Sekreter İbrahim Çalış, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Emre Vadi Balcı ve üniversitemiz Küresel Koronavirüs ile Mücadele Komisyonu üyeleri katıldı.

Toplantıda 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi için alınan salgın önlemleri, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.