Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
12 Ocak 2018, Cuma
Üniversitemizde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Rektörlük makamında düzenlen törenle Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Mehmet Karayaman görevini Doç. Dr. Barış Metin’e, Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokul Müdürlüğü görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Yusuf Gürefe görevini Yrd. Doç. Dr. Erhan Bozkurt’a, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Erol Sakallı ise görevini Yrd. Doç. Dr. Salih Gülerer'e devretti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş görevlerini başarıyla ifa eden öğretim üyelerimize teşekkür belgesi takdim ederek bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve görevi devralan Doç. Dr. Barış Metin’i, Yrd. Doç. Dr.Erhan Bozkurt’u ve Yrd. Doç. Dr. Salih Gülerer'i yeni görevlerinden dolayı kutladı.

Devir teslim törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Saim Savaş ve Prof. Dr. Ömer Karahan katıldı.