Ana Sayfa / Haberler / Cami, Din Görevlileri ve Vefa Konferansı Uşak Üniversitesinde Gerçekleşti
8 Ekim 2021, Cuma
Cami, Din Görevlileri ve Vefa Konferansı Uşak Üniversitesinde Gerçekleşti

İl Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” temalı konferans Uşak Üniversitesinde gerçekleşti.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan konferansa Vali Funda Kocabıyık, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç, İl Müftüsü Kazım Güzel, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

İl Müftüsü Kazım Güzel’in konuşmacı olduğu etkinlikte, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sinevizyon gösterimi ve ödül töreni gerçekleşti.

Etkinliğin sonunda dereceye girenlere ödülleri Vali Funda Kocabıyık, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ve İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından verildi.