Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesinde Kovid-19 Aşı Merkezi
7 Ekim 2021, Perşembe
Uşak Üniversitesinde Kovid-19 Aşı Merkezi

Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesinde Uşak İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle “Aşı Merkezi” açıldı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, eğitim-öğretim faaliyetlerinin sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda devam etmesi için Uşak Üniversitesi olarak tedbirlerini aldıklarını belirterek “Üniversitemizde, 4 Ekim’de, 2021-2022 Akademik Yılı yüz yüze eğitim başladı. Eğitim-öğretimin başlamasıyla birlikte Kovid-19 pandemisinin yayılmasını azaltmak, öğrencilerimizin ve üniversite çalışanlarımızın aşıya ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla aşı merkezi kurduk. İl Sağlık Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tedbiri elden bırakmadan, rehavete kapılmadan, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak, aynı zamanda aşılarımızı yaptırmayı ihmal etmeyerek, sağlıklı ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmeyi diliyorum.” dedi.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasında yer alan Aile Hekimliğinde öğrencilere ve personele ücretsiz ve randevusuz bir şekilde Sinovac ve BioNTech aşıları yapılmaktadır.