Ana Sayfa / Haberler / AB Erasmus+ Hibe Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi Gerçekleşti
30 Ağustos 2021, Pazartesi
AB Erasmus+ Hibe Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından “Avrupa Birliği (AB) Erasmus+ Hibe Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi” 16-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

AB proje hazırlama teknikleri, AB Erasmus+ Fon kaynaklarının tercih ettiği proje döngüsü yönetimi (PCM) ve mantıksal çerçeve yaklaşımı, hibe programları tanıtımı ve başvuru koşullarının konuşulduğu eğitime Uşak Üniversitesi akademisyenleri, özel sektörden ve kamu kurumlarından temsilciler katıldı.

Proje hazırlama eğitimi Zafer Kalkınma Ajansı 2020 Teknik Destek Projesi (TR33/20/TD/0085) kapsamında finanse edildi.