HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Lise Öğrencilerine Uşak Üniversitesi Tanıtıldı
5 Temmuz 2021, Pazartesi
Lise Öğrencilerine Uşak Üniversitesi Tanıtıldı

Uşak Fen Lisesi, Uşak Şehit Abdülkadir Kılavuz Anadolu Lisesi, Necati Özen Anadolu Lisesi ve Orhan Dengiz Anadolu Lisesi öğrencileri ile rehberlik öğretmenleri Uşak üniversitesini gezerek, üniversite hakkında bilgi sahibi oldular.

Uşak Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde Uşak İlinde öğrenim gören lise öğrencilerine kampüs alanı tanıtıldı.

Öğrenciler ilk olarak Uşak Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesini gezerek, kütüphane hakkında bilgi aldı. Öğrenciler kütüphanenin ardından, Güzel Sanatlar Fakültesi seramik atölyelerini gezdiler. Rehber öğretmenler ve öğrenciler daha sonra Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültelerini ziyaret etti. Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi laboratuvarlarını gezen öğrenciler fakülte öğretim elemanlarından bölümler hakkında bilgi aldılar.

Yaklaşık 80 öğrencinin katıldığı ziyarette öğrenciler ayrıca Bilimsel Analiz ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezini ve Öğrenci Yaşam Merkezini gezdiler.

Etkinliğin sonunda, üniversiteyi yakından tanıma fırsatı bulduklarından dolayı mutlu olduklarını belirten öğrenciler ve rehber öğretmenler; tanıtımı gerçekleştiren Uşak Üniversitesi personeline teşekkür ettiler.