Ana Sayfa / Haberler / Kapsamlı Okuma ve Okuma Çemberi Hakkında Bilgi Verildi
16 Haziran 2021, Çarşamba
Kapsamlı Okuma ve Okuma Çemberi Hakkında Bilgi Verildi

Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü ve Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü iş birliğiyle, "Extensive Reading and Reading Circle" (Kapsamlı Okuma ve Okuma Çemberi) başlıklı çevrim içi etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çakır, bir dil becerisi olarak okumayı, okuma türlerini ve okumada karşılaşılan sorunları anlatarak, ‘Okuma Çemberi’ adlı öğretim tekniğinin, İngilizceyi yabancı dil olarak öğrenen öğrencilerin okuma becerilerini geliştirme yolları hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. İsmail Çakır’ın soruları cevaplandırmasının ardından etkinlik sona erdi.