Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Personeli Aşılanma Süreci Başladı
11 Haziran 2021, Cuma
Uşak Üniversitesi Personeli Aşılanma Süreci Başladı

Uşak Üniversitesi öğretim elemanları ve üniversite personelleri aşılanmaya başlandı.

Uşak Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde Sağlık Bakanlığı çalışanları tarafından 10-11 Haziran 2021 tarihleri arasında üniversite personeline aşılanma yapılıyor.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada Eylül’de yüz yüze eğitime başlayabilmemiz için önemli bir adım atıldığına dikkat çekerek “Üniversitelerimizde aşılama başladı. Personelimiz hem kampüs içinde hem de Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanemizde ve aile hekimliklerinde randevularını alarak aşı olmaya başladılar. Üniversitelerimizin Eylül'de açılabilmesi için tüm akademisyenlerin ve idari personellerin aşılanması için yoğun çaba harcayan, başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç olmak üzere, Uşak İl Sağlık Müdürü Dr. Sedat Kavas ve kampüs içinde personelimizi aşılayan Uşak İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Hep birlikte, tedbirlere uyarak bu süreci atlatacağız.”şeklinde konuştu.