HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Bilimsel Yayın Hazırlama Teknikleri Anlatıldı
30 Mayıs 2021, Pazar
Bilimsel Yayın Hazırlama Teknikleri Anlatıldı

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) tarafından "Bilimsel Yayın Hazırlama Teknikleri" adlı online etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Nano-bilim alanında dünyanın en başarılı bilim insanları listesinde yer alan, aynı zamanda TÜBA- GEBİP, FABED, BAGEP, ODTÜ Parlar Vakfı ödülleri gibi birçok ödül sahibi olan, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Fotonik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Şahin konuşmacı olarak katıldı.

Uşak Üniversitesi  akademisyen ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Prof. Dr. Şahin, bilimsel yayın hazırlama süreçleri ile ilgili detaylı bilgi vererek, tecrübelerini paylaştı. Tüm dünyada bilimsel çalışmaların hızla devam ettiğine değinen Şahin, bu süreçte geride kalmamak için çalışmalarda hızla yayın sürecine geçilmesi gerektiğinin üzerinde durdu. Dergi seçimi, editor seçimi gibi detayların yayın süreçlerini nasıl etkilediğini anlatarak sunumuna son veren Şahin, sunum sonrasında soruları cevapladı.

Etkinlik, UTTO Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Atike İnce Yardımcı’nın değerli bilim insanı Prof. Dr. Şahin’e teşekkürleri ile son buldu.