HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Tekeli, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
29 Aralık 2017, Cuma
Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Tekeli, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Tekeli, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Mehmet Tekeli, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya ve Uşak’tan oluşan TR33 Bölgesinde hizmet veren Zafer Kalkınma Ajansının önemine vurgu yapan Rektörümüz, Uşak Üniversitesi olarak ilimizin ve bölgemizin tüm aktörleri ile birlikte toplumsal kalkınmamız ve gelişmemiz adına yapılan tüm çalışmaların içinde yer alacaklarını belirtti. Ayrıca bölgesel kalkınmayı ilgilendiren konularda, kamu, özel sektör, sivil toplum temsilcileri ve bilim insanları arasında iletişim ve işbirliğini geliştirmenin ve bu aktörlerin çalışmaları arasında bağlar oluşturarak kalkınma bilincini ve ivmesini arttırmanın hayati önem taşıdığını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Zafer Kalkınma Ajansı’na ve Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Tekeli’ye çalışmalarında başarılar diledi.