Ana Sayfa / Haberler / Turizm Haftasında ‘Anadolu Turu’ Gerçekleştirildi
19 Nisan 2021, Pazartesi
Turizm Haftasında ‘Anadolu Turu’ Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Banaz Meslek Yüksekokulu, Turizm Haftası dolayısıyla ikinci etkinliğini Tur Rehberi Kemal Şendikici rehberliğinde ‘Sanal Anadolu Turu’ yaparak gerçekleştirdi.

Moderatörlüğünü Öğr. Gör. İlknur Mazan’ın yaptığı etkinlikte, Kemal Şendikici turizmin önemli bir sektör olduğuna dikkat çekerek, rehberlik hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin bir turizm cenneti olduğunu belirten Şendikici, Anadolu’nun tarihi ve kültürel zenginliği ile dünyanın en önemli turizm potansiyellerinden birine sahip olduğunu aktardı.

Kemal Şendikici, bir rehber gözüyle ve sanal tur aracılığıyla; Denizli Hireapolis, İzmir Efes, Nevşehir Göreme Açıkhava Müzesi, Şanlıurfa Göbeklitepe ve Adıyaman Nemrut ören yerleri hakkında tanıcı bilgiler sunarak soruları cevapladı.