Ana Sayfa / Haberler / ÖSYM Uşak İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğünden “Görevli Eğitimi”
1 Nisan 2021, Perşembe
ÖSYM Uşak İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğünden “Görevli Eğitimi”

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, 4 Nisan 2021 tarihinde yapılacak olan 2021 Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı öncesi, Uşak Üniversitesi ÖSYM İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğü tarafından “Görevli Eğitimi” gerçekleştirildi.

Çevrimiçi yapılan ve Sınav Organizasyon Koordinatörü Prof. Dr. Sadiye Tutsak tarafından verilen eğitim; Uşak’ta toplam 14 binada yapılacak ve 2 bin 643 adayın gireceği 2021 MSÜ sınavında görev yapacak Bina Sınav Sorumluları ve Bina Sınav Sorumlusu Yardımcılarına yönelik gerçekleştirildi. Eğitimde sınav günü ve sonrasında alınacak tedbirler ve Covid-19 nedeniyle alınacak önlemler ile ilgili bilgi verildi.