Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a İade-i Ziyarette Bulundu
27 Aralık 2017, Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Saim Savaş ve Prof. Dr. Ömer Karahan, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a iade-i ziyarette bulundular.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ise Uşak Üniversitesi Rektörü olarak amacının kurumlar arası işbirliği ve gönül birliği ile Uşak Üniversitesi’ni yukarılara taşıyacak tüm çalışmaları yapmak olduğunu ifade ederek “Sayın Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Üniversite-şehir bütünleşmesi adına yapacağımız çalışmaların Uşak’ımızın marka şehir olmasında önemli olduğunu düşünüyorum. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve tüm belediye personeline çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.