HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Arttırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik Simülatörü Semineri Gerçekleşti
31 Aralık 2020, Perşembe
Arttırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik Simülatörü Semineri Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü tarafından ‘‘Arttırılmış Gerçeklik (Augmented Reality ) ile Kaynak Simülatörü ve Sanal Gerçeklik (Virtual Reality) ile Boya Simülatörü’’ semineri gerçekleştirildi.

Seminerde Selka Limited şirketinden Tolga Çetiner, sanal eğitim ve sanal uygulamalı eğitimler alanındaki yenilik ve güncel gelişmeleri aktardı. Çetiner; Arttırılmış Gerçeklik (Augmented Reality ) ile Kaynak Simülatörü ve Sanal Gerçeklik (Virtual Reality) ile Boya Simülatörü ile ilgili tanıtım yaparak mesleki eğitimde Sanayi 4.0’a uyumlu uygulama eğitimi hakkında yapılan yeniliklerle ilgili bilgiler verdi. Çetiner, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri bölümünden Dr. Öğretim Üyesi İdris Kaynak’a ve seminere katılan akademisyenlere teşekkür ederek, soruları cevapladı.

Eğitime; Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü; Doç. Dr. Mustafa Ali Ersöz, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Rıza Kara, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Çolak, Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gülhan Pınarlık, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümünde görev yapan Dr. Öğretim Üyesi İdris Kaynak, Öğretim Görevlisi Gökhan Yıldırım ve Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Öğr. Gör. Alev Yıldırım katıldı.