HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Seven Doors to Europe 2. Dönem Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi
7 Aralık 2020, Pazartesi
Seven Doors to Europe 2. Dönem Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye’nin 7 bölgesinden 7 Üniversite ve 7 Ticaret ve Sanayi Odasının iştirakiyle oluşturulan ve 2019-2023 Yılları arasında akredite edilmiş olan Seven Doors to Europe Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu 2. Dönem protokol toplantısı 3 Aralık tarihinde proje ortaklarının katılımı ile çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya, proje koordinatörü Uşak Üniversitesini temsilen Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Uluslararası İlişkilerden sorumlu Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tarhan katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Tarhan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Rektör Prof. Dr. Savaş, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Kurt, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat, Giresun Üniversitesi UİO Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Elif Neyran Soylu, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi UİO Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Gaziantep TSO Genel Sekreter Yardımcısı Gülbin Çalışkantürk, Elazığ TSO Genel Sekreteri M. Mehmet Karabulut, Giresun Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı N. Şükrü Ataün, İnegöl TSO Genel Sekreteri Mustafa Şentürk ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Erol Gencer tarafından SEVEN Konsorsiyumu ilk dönemi kapsamında yapılan çalışmalar ve yeni dönem hakkında paylaşımlarda bulunuldu.

Toplantının devamında Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tarhan, Seven Doors to Europe Konsorsiyumu’nun  2. Dönemi olan 2020-2022 yılları arasında yapılması öngörülen hareketlilik faaliyetlerine ve ortaklar arasında hareketlilik ve hibe dağılımına ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi personeline ve tüm ortak kurumlarda proje kapsamında görev yapan birimlere ve birim personellerine teşekkürleri ve bir dahaki toplantının yüz yüze gerçekleştirilebilmesi temennileri ile toplantı sona erdi.