HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Fen Edebiyat Fakültesinde Akreditasyon Toplantısı
26 Kasım 2020, Perşembe
Fen Edebiyat Fakültesinde Akreditasyon Toplantısı

Uşak Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından, yürütülmekte olan akreditasyon çalışmaları kapsamında Fen Edebiyat Fakültesinde 18 Kasım tarihinde toplantı gerçekleştirildi.

Akreditasyon başvuru çalışmalarının aktarıldığı toplantı Kalite Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş’ün katılımıyla Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfi Özav’ın başkanlığında Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Uçar ve fakülte akreditasyon başvuru sürecinde bulunan Matematik, Tarih ile Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanları ve bölüm akreditasyon koordinatörlerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda fakülte bölüm başkanları başvuracakları FEDEK (Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih- Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) ile ilgili bölüm/programlarında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Rektör Yardımcısı Metin Gümüş, Uşak Üniversitesinin kalite güvence sürecinde pandemi nedeniyle yaşanılan sıkıntılardan dolayı oluşan aksaklıklara rağmen süreci başarılı bir şekilde devam ettirdiğini belirterek Dekan Prof. Dr. Özav’a ve bölüm başkanlıklarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.