Ana Sayfa / Haberler / Üniversitelerin Alan Bazında Yetkinlik Analizi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
25 Kasım 2020, Çarşamba

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal başkanlığında gerçekleştirilen “Üniversitelerin Alan Bazında Yetkinlik Analizi” adlı bilgilendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda analiz çalışması kapsamında uygulanan metodoloji ve göstergeler ile ilgili bilgilendirme yapan Prof. Dr. Mandal, “Üniversitelerin Alan Bazında Yetkinlik Analizi 2020 Raporu” kapsamında 117 üniversitemizin rektör ve rektör yardımcılarını bilgilendirdik, sorularını cevapladık, önerilerini aldık. Süreçlerimizi eko sistem paydaşlarımızla yeniliyor, güncelliyor, birlikte geliştiriyoruz.”dedi.

Toplantı sonuçlara yönelik istişarenin ardından son buldu.