HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş Final Haftası Nedeniyle Kütüphanemizde Ders Çalışan Öğrencilerimize Çorba İkramında Bulundu
21 Aralık 2017, Perşembe
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş Final Haftası Nedeniyle Kütüphanemizde Ders Çalışan Öğrencilerimize Çorba İkramında Bulundu

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından final haftası nedeniyle öğrencilerimize çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş etkinliğe katılarak üniversitemiz kütüphanesini ziyaret etti ve öğrencilerimizle sohbet etti.

Uşak Üniversitesi öğrencilerinin final sınavları haftasında olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş “Üniversitemiz final sınavı haftasında ve havaların da soğuk olması nedeniyle bu çorba ikramını gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz derslerine daha iyi çalışsınlar, motive olsunlar, diye onlara Uşak’ımızın tarhana çorbasını dağıtıyoruz. Öğrenci odaklı çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Final sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”dedi.

Rektörümüzle sohbet eden öğrenciler, çorba dağıtımından dolayı teşekkür ettiler.

Etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Saim Savaş ile Prof. Dr. Ömer Karahan ve Genel Sekreter Vekili Kenan Gökçe eşlik ettiler.