Ana Sayfa / Haberler / Maaş Ödeme Protokolü Türkiye İş Bankası ile İmzalandı
1 Temmuz 2020, Çarşamba
Maaş Ödeme Protokolü Türkiye İş Bankası ile İmzalandı

Uşak Üniversitesi ile Türkiye İş Bankası Uşak Şubesi arasında, maaşların ödenmesine dair 2020 – 2023 yıllarını kapsayan protokol düzenlenen törenle imzalandı.

Maaş ödeme protokolü imza törenine, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Türkiye İş Bankası Uşak Şube Müdürü Bülent Yıldırım, Genel Sekreter İbrahim Çalış ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mesut Çetinkaya katıldı.

Protokole kapsamında, üniversite personelinin maaş ödemeleri 3 (üç) yıl süre ile Türkiye İş Bankasından yapılacak.

Maaş ödemelerinin Temmuz ayı itibariyle Türkiye İş Bankasına yatacağını belirten Rektör Savaş, “Uşak Üniversitesi genç ve dinamik bir ailedir. Özellikle pandemi sürecinde yüksek bir özveri ve gayretle çalışan personelimize, en iyi hizmetlerin sağlanacağı maaş protokolünü imzalamaktan mutluyuz. Tüm personelimize hayırlı olsun.” dedi.