Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Engelsiz Birim Koordinatörlüğüne Teşekkür Belgesi Takdim Etti
30 Haziran 2020, Salı
Rektör Savaş, Engelsiz Birim Koordinatörlüğüne Teşekkür Belgesi Takdim Etti

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi Engelsiz Birim Koordinatörlüğünü makamında kabul etti.

Engelsiz Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Şule Güçyeter, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi R. Nalan Ayvazoğlu, Arş. Gör. Ahmet Göncü, Arş. Gör. M. Sait Baran, Bilgisayar İşletmeni Murat Sağlam ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Hizmet Uzmanı Meryem Gül’e teşekkür belgelerini takdim eden Prof. Dr. Savaş, “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından, “Engelsiz Erişim” ve “Engelsiz Eğitim” sloganları ile yükseköğretim kurumlarındaki engelli bireylerin mekânlara, eğitsel imkânlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimleri konusunda farkındalık yaratmayı ve iyi uygulamaları yaygınlaştırmayı amaçlayan “2020 Yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri” kapsamında üniversitemizin, tüm üniversitelere verilen 17 bayrak ödülünden 4 Mavi Bayrak ödülünü kazanmasında göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.