HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş’tan Diş Hekimliği Fakültesinde Kovid-19 Denetimi
11 Haziran 2020, Perşembe
Rektör Savaş’tan Diş Hekimliği Fakültesinde Kovid-19 Denetimi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Kovid-19 salgını sonrası dönülen normalleşme süreciyle beraber acil ve zorunlu tedavi gereksinimi olan hasta kabulüne başlayan Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Artunç ile Dekan Yardımcısı ve Başhekim Prof. Dr. Mehmet Ali Güngör yapılan çalışmalar hakkında Rektör Savaş’a bilgi verdi.

Dekan Prof. Dr. Artunç “1 Haziran tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan “Kovid-19 Pandemisinde normalleşme döneminde sağlık kurumlarında çalışma rehberi” kapsamında acil ve zorunlu tedavi gereksinimi olan hastalar kabul edilecektir. Diş tedavisi başlamış ve bu süreçte yarım kalmış hastalar öncelikli çağrılacaktır. Günlük muayene hastalarımız (Yetişkin: 44 kişi ve Çocuk: 44 kişi) telefon ve web sayfamızdan e-randevu oluşturarak muayene için randevu alabilmektedirler. Acil olmayan ve tedavisi hiç başlanmamış hastalar ise ilerleyen süreçte başvurabileceklerdir.” dedi.

Rektör Savaş, çalışmalarından dolayı başta Dekan Prof. Dr. Artunç olmak üzere tüm Diş Hekimliği Fakültesi personeline teşekkür ederek “Salgın süresince Kovid-19 virüsünün bulaşma ihtimalini azaltmak ve hastalarımıza gerekli olan tedaviyi güvenli koşullarda sağlamak için Diş Hekimliği Fakültemiz tüm tedbirleri almıştır. Vatandaşlarımızın da gerekli tedbirlerini alarak hareket edeceklerinden şüphem yok.” şeklinde konuştu.