Ana Sayfa / Haberler / BİLSEM’den Sivil Havacılık Meslek Yüksekokuluna Ziyaret
10 Mart 2020, Salı
BİLSEM’den Sivil Havacılık Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

Havacılık konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Uşak Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerine yönelik, Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Uçak Teknoloji Atölyesine teknik gezi düzenlendi.

Öğrenciler, Uçak Teknoloji Atölyesini gezerek yetkililerden sivil havacılık ve uçak teknolojisi programı hakkında bilgi aldı. Gezide öğrencilere bilgi veren Sivil Havacılık MYO Öğretim Görevlisi Ramazan Saraç, Sivil Havacılık sektörünün dünyada ve Türkiye’de olağanüstü bir şekilde büyüme gösterdiğini, sektörde ileri teknolojinin en yoğun şekilde kullanıldığını ve katma değerin en yüksek olduğu iş kolları arasında yer aldığını aktardı. Teknik Bilimler MYO Öğretim Görevlisi Gökhan Yıldırım ise havacılık alanında yeni teknolojilerin ve teknik gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Uşak BİLSEM öğrencileri ve öğretmenleri teknik geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu yetkililerine teşekkür etti.