HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Girişimcilik Finansmanı
27 Şubat 2020, Perşembe
Girişimcilik Finansmanı

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından "Girişimcilik Finansmanı" adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alp Avni Yelkenbiçer, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Yılmaz Bayar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan ve girişimcilik programlarının, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerinin yanı sıra, bağlı bulunduğu kuruluşun da vizyonunu artıracak prensipte uygulamalar olduğunun altını çizen Prof. Dr. Metin Gümüş, "Bizler de Uşak Üniversitesi olarak öğrencilerimize girişimcilik ruhunu aşılamak istiyoruz." diye konuştu.

Etkinliğin konuşmacısı Alp Avni Yelkenbiçer yaptığı sunumda; girişimcilik eğitimi ile ilgili programlardan bahsederek EGİAD’ın girişimcilik adına pek çok çalışma yaptığını aktardı. Yatırımdan, değerlemeye, girişimin özelliklerinden, potansiyel yatırımcılara kadar tüm aşamalardan detaylıca bahseden Yelkenbiçer’e programın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş teşekkür belgesi verdi.