Ana Sayfa / Haberler / Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı Üyeleri Üniversitemizdeydi
2 Kasım 2017, Perşembe
Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı Üyeleri Üniversitemizdeydi

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı Üyeleri, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, Biruni Üniversitesi Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, Harran Üniversitesinden Prof. Dr. Ali Sarıışık, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Doç. Dr. Nuray Keskin ve İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri Elife Karakoç Yazıcı 22-25 Ekim 2017 tarihleri arasında üniversitemizi değerlendirmek üzere saha ziyaretinde bulundular.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran ve Senato Üyeleri, Üniversitemiz Kurum Kalite Komisyonu Üyeleri, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Güzel Sanatlar Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu yönetici, akademik-idari personeli ve öğrencileri, bazı daire başkanlıkları, Halı Uygulama ve Araştırma Merkezi, Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Bilimsel Analiz ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi müdür ve personelleri, üniversitemizin dış paydaşları, işbirliği bulunan bazı meslek odaları ve yerel basın temsilcileriyle Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı Üyeleri görüşmeler gerçekleştirerek Güzel Sanatlar Fakültemizin seramik ve moda tasarım atölyelerinde incelemelerde bulundular.